Nieuws/Entertainment
385341
Entertainment

Verjaardagsfeest Obama overspoeld met sterren

Barack Obama's laatste verjaardag  in het Witte Huis is op vrijdagavond goed gevierd, met optredens van Usher en Kendrick Lamar. Ook waren er een heleboel celebrities aanwezig op het geheime grote verjaardagsfeest dat Michelle Obama georganiseerd heeft.

Volgens PageSix waren onder anderen Ellen DeGeneres en Portia de Rossi, Sarah Jessica Parker, Stevie Wonder, Jennifer Hudson, John Legend, Beyoncé en Jay-Z aanwezig. Uiteraard waren er ook een paar bekende Amerikaanse politieke gezichten aanwezig, waaronder Hillary Clinton en vice-president Joe Biden.

Een bron vertelde voor aanvang van het feest ter ere van de 55ste verjaardag van de president: "Alle voorbereidingen en de gastenlijst zijn geheim gehouden. Het plan is om een feest te geven die de president nooit meer zal vergeten. Er zullen optredens zijn en een groot dansfeest, wat tot in de vroege uurtjes zal duren. Het gebruik van social media is ten tijde van het feest verboden."

Van tevoren is de gasten wel gemeld dat er geen diner zou plaatsvinden en of ze alsjeblieft zelf van tevoren wat konden eten.

Inmiddels genieten de Obama's zelf van een welverdiende vakantie van twee weken op Martha's Vineyard.