Nieuws/Entertainment
385745755
Entertainment

Lilly Becker haalt uit naar nieuwe vriendin Boris: ’Blijf uit de buurt van mijn zoon!’

Lilly Becker

Lilly Becker

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat er een einde kwam aan het huwelijk van Lilly en Boris Becker, maar dat betekent niet dat alle problemen tussen de twee zijn opgelost. De brunette is dan ook niet te spreken over de keuzes die haar ex maakt als het gaat om de nieuwe vrouwen in zijn leven.

Lilly Becker

Lilly Becker

„Ik smeek je, blijf uit de buurt van mijn zoon”, was Lilly’s reactie toen ze werd geconfronteerd met een foto van de nieuwe vriendin van Boris, Lilian de Carvalho Monteiro, die haar zoon Amadeus een knuffel gaf.

Terwijl Boris, Lilian en Amadeus van een heerlijk vakantie in Ibiza genieten, is Lilly er minder blij mee dat haar zoon hierbij wordt betrokken. In een inmiddels verwijderd bericht haalt ze dan ook stevig uit naar de nieuwe vriendin van haar ex.

„Laat ik het zo zeggen zodat je het begrijpt: tijdens deze coronatijd ben je al de tweede vrouw in zeven maanden die ontbijt, pizza’s en pannenkoeken voor mijn zoon maakt”, schreef ze vinnig. „Als moeder vraag ik je om mijn zoon te respecteren, maak foto’s met Boris in je bikini en geweldige lijf, maar ik smeek je uit de buurt te blijven van mijn zoon.”

Ook vraagt ze Lillian om zich te focussen op Boris in plaats van te proberen een band met haar zoon te krijgen. „B zal het je niet zeggen, maar ik wel. Anders begrijp je het nooit. Heb een fantastische vakantie zónder mijn kind aan te raken! Hij is verboden terrein. Punt!”

Tot voor kort was Boris nog samen met model Yoana Montero.