Nieuws/Entertainment
385987
Entertainment

George een modelpeuter? Dit zijn de geheimen!

FOTO'S - Hoewel prins George met zijn drie jaar in de 'terrible threes' verkeert, weten William en Kate de kleine royal aardig in toom houden. De twee zijn namelijk als de dood dat hun zoon verandert in een monsterlijke monarch.

Radar Online beweert in het bezit te zijn van exclusieve details over de opvoeiding van de toekomstige koning van het Verenigd Koninkrijk. Zo probeert Kate haar zoon zo modern mogelijk op te voeden en doet ze dat volgens de entertainmentsite met behulp van opvoedboeken als Positive Discipline: The First Three Years en The Happiest Toddler on the Block.

 

Wanneer de kleine George bijvoorbeeld met een stok achter zijn hond Lupo aanzit of als hij zijn zusje Charlotte plaagt, zegt Kate: 'laten we even pauze nemen', in plaats van het gebruikelijke 'time-out'. Ze zet haar zoon vervolgens in de hoek van de kamer of laat hem in zijn slaapkamer spelen met een 'rustgevend' stuk speelgoed. Als George zich misdraagt, schreeuwt of niet naar zijn ouders wil luisteren, probeert de hertogin van Cambridge hem te kalmeren door zijn favoriete liedjes te zingen of door Afrikaanse drumliedjes te draaien.

 

Blafgeluiden

Het komt soms voor dat George geen zin heeft om te eten en dan vliegen volgens insiders de aardappels, groente en stukjes kipfilet over de eettafel. De kleine monarch doet dit, terwijl hij blafgeluiden maakt. Om hem te disciplineren moet hij de troep zelf opruimen en schoonmaken. Ook krijgt hij geen vervangende maaltijd, met als resultaat dat de prins mag kiezen: óf eten wat de pot schaft, óf met honger naar bed.

 

Ondanks dat George een prinsheerlijk bestaan leidt, krijgt hij niet altijd zijn zin. Wanneer hij bijvoorbeeld iets wil dat hij niet krijgt, zoals een elektrische Ferrari, trekt de kleine prins behoorlijk van leer en dreigt hij een scène te schoppen. Kate doet vervolgens alsof zij zélf een driejarig kind is, door net als George op de grond te liggen en te schreeuwen: 'Ik wil een Ferrari!'. Wanneer hij doorheeft hoe gek dit eruit ziet, kan de kleine prins een lach niet onderdrukken.

 

Nanny

William en Kate vinden het verschrikkelijk wanneer George in het openbaar een woedeaanval krijgt. Daarom is er altijd een nanny in de buurt om hem mee naar huis te nemen. George haat dit, waardoor hij zich vrijwel altijd voorbeeldig gedraagt tijdens officiële momenten. Het lijkt dus uiteindelijk allemaal goed te komen met de kleine troonopvolger.