Nieuws/Entertainment

Beyoncé stuurt zieke Lady Gaga een bloemetje

Lady Gaga (l.) en Beyoncé

Lady Gaga (l.) en Beyoncé

Hollandse Hoogte/Bruno Press

Lady Gaga heeft van Beyoncé een warme sweater en een bos rozen gekregen om haar beterschap te wensen. De 31-jarige zangeres plaatste twee foto’s op Instagram waar ze Beyoncé bedankt voor de cadeaus.

Lady Gaga (l.) en Beyoncé

Lady Gaga (l.) en Beyoncé

Hollandse Hoogte/Bruno Press

„Ik heb geen goede ’pijndag’. Bedankt Honey B voor deze comfortabele sweater”, schrijft Gaga onder een foto waarop ze de haar nieuwe sweater van Beyoncé’s eigen merk Ivy Park draagt. „Het houdt me warm terwijl ik in een hangmat kan genieten van de bomen, de lucht en de zon terwijl ik diep ademhaal. Ik voel me gezegend met zoveel liefde om me heen”, aldus de zangeres.

In een tweede foto is een grote bos rode rozen te zien. „Dank je wel, Honey B. Ik mis je. Dit is zo lief”, schrijft Gaga. De popster zegt verder dat ze zonder Beyoncé niet was verder gegaan in de muziek en dat de zangeres een voorbeeld is voor iedereen.

Lady Gaga heeft het Europese deel van haar wereldtournee, waaronder een gepland optreden op 3 oktober in Amsterdam, afgezegd. De Amerikaanse zangeres kampt al enige tijd met ernstige pijnklachten en kan daardoor niet optreden. Ze staat momenteel onder toezicht van medische deskundigen die haar hebben geadviseerd haar tour voorlopig uit te stellen.

Lees meer over