Entertainment/Gossip
388228447
Gossip

KLM treft ’passende maatregelen’ na uitlekken vluchtgegevens Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen

KLM heeft ’passende maatregelen’ genomen, nadat in januari vluchtgegevens van muzikant Jeroen Rietbergen waren uitgelekt. Dat laat een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij woensdag weten aan Shownieuws.

Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen

Een dag na de uitzending van Boos over de misstanden bij The Voice werd duidelijk dat Rietbergen, de ex-partner van Linda de Mol, vertrok naar het buitenland.

Al gauw lekten de vluchtgegevens van Rietbergens reis uit. De gegevens waren te vinden op een juicekanaal. Een journalist maakte hiervan melding bij het officiële account van KLM, waarna het bedrijf reageerde: „Bij KLM waarderen wij onze klanten en begrijpen we hoe belangrijk het is om hun persoonlijke gegevens te beschermen. We nemen dit beveiligingsincident dan ook zeer serieus en hebben intern maatregelen genomen om de zaak te onderzoeken en aan te pakken. Wij betreuren ten zeerste dat dit voorval heeft plaatsgevonden.”

Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij laat aan Shownieuws weten dat het onderzoek inmiddels is afgerond. Volgens de zegsman zijn er ’passende maatregelen genomen’. KLM laat niet weten welke maatregelen zijn getroffen.