Nieuws/Entertainment
393944
Entertainment

‘Lindsay Lohan vlucht uit Londen’

Lindsay Lohan heeft de benen genomen. De actrice zou maandagochtend Londen hebben verlaten, nadat ze in het weekeinde knallende ruzie met haar verloofde had gehad.

Dat meldt TMZ.

Volgens Lindsay probeerde haar vriend Egor Taravasov haar te vermoorden. Desondanks droeg ze maandag haar peperdure verlovingsring toen ze via de luchthaven Heathrow de stad verliet. Waar Lindsay nu is, is niet bekend.

De actrice schopte zaterdagochtend zo’n scène op haar balkon, dat de politie haar deur intrapte. “Hij heeft me net gewurgd, hij probeerde me te vermoorden”, gilde Lindsay rond 05.00 uur ’s ochtends. Buren belden de politie, maar toen die niet veel later op de stoep stond en de deur intrapte, waren Lindsay en Egor weg.

Op Instagram plaatste Lohan maandag het volgende bericht: "Ik zou het waarderen als de speculaties rondom mijn privéleven respectvol ten einde kunnen komen. Helaas is een persoonlijke aangelegenheid publieker geworden dan ik kon controleren en ik zou enorm dankbaar zijn als mijn verloofde en ik deze persoonlijke zaken samen uit kunnen zoeken. Er zijn belangrijkere dingen gaande in de wereld dan onze relatie. Laat ons onze problemen zelf oplossen."

Een opvallend bericht, aangezien Lindsay de kwestie zelf aan het licht bracht door er openlijk over te spreken op social media.