Nieuws/Entertainment
394009
Entertainment

Charlie Sheen uit de kast

VIDEO - Charlie Sheen heeft niet alleen voor iedereen verborgen gehouden dat hij besmet is met het hiv-virus, maar de Two and a Half Men-acteur is nu ook nog eens uit de kast gekomen...

In 2013 maakte Charlie een video in samenwerking met Glaad om zijn 'grote nieuws' te onthullen. In de video gaat er een kastdeur open en lopen er allemaal vrouwen uit. De acteur zegt vervolgens 'dat hij iedereen steunt'.  "Kom uit de kast. Als steun voor lesbiennes, homo's en transgenders", staat er als aftiteling bij de video.

Twee jaar nadat hij wist dat hij hiv had, ging hij al de samenwerking met Glaad aan. Het filmpje werd alleen nooit uitgebracht, want Charlie durfde het uiteindelijk niet aan volgens Radar Online.

Positief

De vraag is waarom hij destijds deze 'positieve boodschap' de wereld in wilde slingeren. "Uiteindelijk voelde hij zich er niet fijn bij. En we snappen waarom!", zegt een bron van de entertainmentsite.

Sheen zou jarenlang het bed met mannen, vrouwen en transseksuelen hebben gedeeld. Veel van deze bedpartners betaalde hij naar verluidt later een hoop geld om ze de mond te snoeren. Ooit zou hij ook al eens betrapt zijn bij het oraal bevredigen van een man.