Nieuws/Entertainment
394050
Entertainment

'Geest in nieuw huis Niall Horan'

Niall Horan mag dan een dik huis in de VS hebben gekocht en buurman zijn van Justin Timberlake en Robert Pattinson, zo gastvrij blijkt zijn woning helemaal niet te zijn...

In zijn nieuw stulpje in Los Angeles schijnt namelijk de geest van voormalig Hollywood-ster Gia Scala rond te dwalen. Zij overleed 40 jaar geleden in een van de slaapkamers op mysterieuze wijze.

Officieel zou ze overleden zijn aan een overdosis drank en slaappillen, maar volgens The Sun zijn erg geruchten dat ze compleet naakt werd gevonden, met allerlei blauwe plekken op haar lichaam en bloed op haar kussen.

 

Raar gevoel

Een voormalig bewoner beweert nu dat haar geest door het huis dwaalt. Jack Krane, die daar opgroeide, had altijd al een raar gevoel. "Ik heb meermaals aan mijn ouders gevraagd of er iemand hier was overleden en ze zeiden steeds van niet. Ik heb er altijd al een raar gevoel bij gehad. Het spookt in dat huis, ik weet het zeker. Ik heb er al meer verhalen over gehoord. Het is eng.

Als Niall daar even niet aan denkt, is het een behoorlijk speciale woning. De villa heeft vijf slaap- en zes badkamers. Daarnaast ook nog een buitenzwembad en een groot dakterras.  

De One Direction-zanger kocht de woning in december. "Niall houdt van het huis. Het heeft alles wat hij wil en het is niet te patserig."