Nieuws/Entertainment
394086
Entertainment

Eva Jinek wil geen BN'er als vriend meer

Eva Jinek wil liever geen BN'er meer als vriend. "Dat kun je niet plannen, maar ik zou het mezelf gunnen."

Eva merkt dat ze soms in situaties terechtkomt die onverwacht confronterend kunnen zijn als BN'er. Zo had ze net de breuk met Freek Vonk achter de rug toen ze in de Albert Heijn er weer mee werd geconfronteerd. "Het was net uit met Freek, ik ben in de Albert Heijn bij mij om de hoek, er staat een hele rij mensen achter mij, ik reken af en het meisje achter de kassa zegt: ‘Spaart u ook Freek Vonk-dierenplaatjes?'."

En daar zat de presentatrice nu net niet op te wachten. "Ik zei: ‘Nee, dank je, ik sla even over.’ De hele rij achter mij had het door en hield hun adem in, van: oooooh! Dat meisje had niets in de gaten. Dat gevoel, dat deel van mijn leven, zou ik graag er buiten houden", vertelde ze in het NPO-programma Maskers Af.

 

Maar Freek was niet de eerste BN'er waarmee ze een relatie had, want voor hem was Eva met Bram Moszkowicz. "Ik denk dat ik om mijn leven makkelijker te maken – maar goed, dat laat zich niet dwingen – het fijner zou vinden om nu een relatie te krijgen met iemand die niet ook publiek bekend is. Dat kun je niet plannen, maar ik zou het mezelf gunnen", sluit ze af.