Nieuws/Entertainment
394118
Entertainment

Vader Lindsay Lohan gelooft dochter

Lindsay Lohans vader Michael Lohan

Lindsay Lohans vader Michael Lohan

De vader van Lindsay Lohan, Michael Lohan, laat zondag aan US Weekly weten dat hij zijn dochter gelooft. Lindsay vermoedt dat haar verloofde vreemd is gegaan.

Lindsay Lohans vader Michael Lohan

Lindsay Lohans vader Michael Lohan

De actrice ging afgelopen zaterdag los op sociale media tegen haar verloofde, de Russische miljonair Egor Taravasov. Ze beschuldigt hem van bedrog en vreemdgaan met een Russische hoer. Ook beweerde Lindsay in verwachting te zijn van Egor.

 

"Ik sta voortdurend in contact met haar", vertelt Michael het Amerikaanse tijdschrift. "Ze zegt dat hij vreemd is gegaan. Ik denk niet dat ze dit zou zeggen als het niet waar is", aldus Michael.

 

Lindsay verloofde zich afgelopen april met de vermogende Rus. Volgens vader Michael was Lindsay zielsgelukkig met haar Egor: "Ik heb haar in lange tijd niet zo gelukkig gezien." Sinds de ruzie afgelopen weekend is er geen contact geweest tussen Lindsay en Egor. Ook vader Michael zegt niets van de Rus te hebben gehoord. "Ik denk ook niet dat hij met me gaat praten. Zeker niet na wat ik nu gezegd heb", aldus Michael.