Nieuws/Entertainment
394136
Entertainment

Katie Price mocht geen seks met echtgenoot

Katie Price en haar echtgenoot Kieran Hayler sliepen maandenlang apart. Kieran ging in april 2014 vreemd met Katies beste vriendin en zei daarna seksverslaafd te zijn. Op advies van de therapeut mocht het stel een tijd geen seks met elkaar hebben

In het interview met de zondagbijlage Fabulous van het Britse dagblad The Sun is Katie openhartig over haar relatie met de 29-jarige Kieran. Ze betrapte hem zoenend met haar beste vriendin op het strand op de Kaapverdische Eilanden. "Ik heb liever de Kieran van vandaag dan gisteren. De oude Kieran is dood", aldus Katie. Tijdens de therapie voor zijn seksverslaving bekende Kieran ook vreemd te zijn gegaan met Price's 43-jarige vriendin Chrissy Thomas.

Toch is Katie ervan overtuigd dat Kieran niet opnieuw in de fout zal gaan. "Ik vertrouw Kieran want als hij iets van plan zou zijn dan weet hij wat hij verliest. Dat besefte hij zich eerst niet, denk ik".

Borsten

Katie praat ook over de complicaties als gevolg van chirurgische ingrepen aan haar borsten. In november 2014 liet ze haar borsten verkleinen, na meerdere vergrotingen, maar nog geen jaar later moest ze alweer onder het mes omdat de implantaten ernstig waren ontstoken. Afgelopen maand onderging ze in een kliniek in Brussel een laatste borstcorrectie. "Hopelijk is het nu klaar. Alles is gerepareerd en in orde", aldus het model.

In september komt Katie met een autobiografie getiteld Reborn waarin ze uitgebreid vertelt over haar onstuimige relaties, haar kinderen en mislukte plastische chirurgie.