Nieuws/Entertainment
394154
Entertainment

Actrice Fajah Lourens deelt schokkende details

Had dood Elfin voorkomen kunnen worden?

Actrice en DJ FAJAH LOURENS (35) wist al dat er grote spanningen waren tussen haar zus SHANTI (26) en THOMAS U. (32) die afgelopen vrijdag zijn elf maanden oude zoontje ELFIN doodde en zelfmoord pleegde. Kort daarvoor had hij zijn moeder, de oma van het jochie, gedood.

In eerste instantie werd gemeld dat vader THOMAS samen met zijn zoontje de dodelijk sprong had gemaakt. Afgelopen weekend maakte FAJAH LOURENS, die furore maakt als DJ en eerder o.a. in GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN te zien was, de ware toedracht bekend. ,,De vader van mijn lieve neefje Elfin sprong niet samen met hem. Deze ongelofelijk zieke man gooide lieve kleine Elfin uit het zolderraam. Hij sprong daarna zelf. Hij had niet eens de liefde voor hem om hem vast te houden tijdens de sprong”, meldt ze op haar Facebookpagina.

Spanningen

Volgens buurtbewoners in de Amsterdamse Rivierenbuurt, was de vader verslaafd aan drugs en drank. Nadat het stel uit elkaar ging, was de afspraak volgens omwonenden dat de vader Elfin alleen mocht zien in aanwezigheid van de oma. Dat er spanningen tussen Thomas en het zusje van Fajah, was bekend.

LEES HIER HET HELE ARTIKEL MET ALLE DETAILS RONDOM HET FAMILIEDRAMA