Nieuws/Entertainment
394159
Entertainment

'Huwelijk Scarlett Johansson onder druk'

Vorig jaar verhuisde Scarlett Johansson samen met haar man Romain en dochter Rose Dorothy naar Parijs. De actrice schijnt daar diep ongelukkig te zijn en te kampen met heimwee.

Hoewel Scarlett (31) een van de meeste succesvolle vrouwen in Hollywood is, lijkt haar persoonlijke geluk verdoemd te zijn na de verhuizing naar Parijs. Sinds ze in 2014 is getrouwd met de franse journalist Romain Dauriac en hun dochter Rose Dorothy in september 2015 werd geboren, zag het stel dit als een kans om hun leven te gaan leiden in Frankrijk. Volgens Star Magazine zou de blondharige actrice niets liever willen dan terugkeren naar de Verenigde Staten.

Dit brengt wel een probleem met zich mee, het zou namelijk haar huwelijk in gevaar brengen. Er wordt beweerd door een insider van het stel: "Scarlett zou dolgraag willen verhuizen naar Los Angeles, maar haar man heeft een hekel aan Hollywood."

Een ander groot probleem voor Johansson in de stad van de liefde is de taalbarriere, omdat ze nog steeds geen woord Frans spreekt. De bron vertelt hierover: "Ze heeft zich nog nooit thuis gevoeld in Frankrijk." Daarnaast zou ze enorme aanpassingsproblemen en heimwee hebben.