Nieuws/Entertainment
394197
Entertainment

Kim gooit olie op het Taylor vuurtje

Kim Kardashian heeft nog wat olie op het vuur gegooid in haar ruzie met Taylor Swift. De 35-jarige realityster plaatste een video op Snapchat waarin ze de gewraakte regels playbackt waarover haar vete met de zangeres is ontstaan.

De ruzie tussen Taylor, Kim en haar man Kanye West gaat over enkele zinsneden uit het nummer Famous. Kim en Kanye houden bij hoog en bij laag vol dat Taylor toestemming heeft gegeven voor de tekstfragmenten, maar de zangeres zegt dat het niet zo is.

 

Uit fragmenten van een telefoongesprek, die Kim eerder al via Snapchat deelde, blijkt dat Kanye met Taylor belde voordat hij het nummer Famous uitbracht. Daarin rapt hij over de zangeres. Taylor lijkt toestemming te geven voor het nummer, maar volgens haar is dat niet helemaal waar. Ze ging akkoord met de zin ‘I feel like me and Taylor might still have sex’ maar over het daarop volgende ‘why? I made that bitch famous’ zou niet zijn overlegd.

Kim was overigens niet de enige die uithaalde naar Taylor op Snapchat. Swifts ex Calvin Harris, die nogal boos is op zijn voormalige vriendin omdat zij zo snel een andere relatie is aangegaan met acteur Tom Hiddleston, playbackte Kanye's nummer That Part. ''Vrouwtje gaat mij vermoorden, ze is de vrouwelijke O.J. (Simpson red.). Jullie snappen het niet, dit is niet oké'', rapte hij mee.