Nieuws/Entertainment
394198
Entertainment

Lamar Odom loopt weg bij interventie

Lamar Odom is dit weekend weggelopen uit de interventie die zijn familie voor hem had georganiseerd. De voormalig basketballer wil niets weten van een verblijf in een afkickkliniek.

Dat meldt Extra.

Familieleden van Lamar zijn erg bezorgd over hem. De ex-man van Khloé Kardashian drinkt weer stevig en zou ook weer flink verslaafd zijn aan drugs. Bij de interventie probeerden Lamars kinderen, ex-vrouw Liza Morales en tante hem dan ook over te halen om een tijdje naar een afkickkliniek in Florida te gaan.

Odom had kennelijk geen boodschap aan de zorgen van zijn familie. Hij liep namelijk snel weer de deur uit. Zijn familie zegt de strijd echter niet op te geven en door te gaan totdat de oud-NBA'er hulp krijgt.

De interventie volgt twee weken nadat Lamar uit een vliegtuig was gezet. Hij zou dronken zijn en aan boord hebben overgegeven. In oktober 2015 overleefde Odom ternauwernood een overdosis in een bordeel in de woestijn van Nevada. Ex Khloé Kardashian stond hem bij terwijl hij uit een coma kwam en opnieuw leerde lopen, maar de realityster heeft haar handen van hem afgetrokken nu hij weer in zijn oude gewoontes is vervallen.