Nieuws/Entertainment
394199
Entertainment

Arts Michael Jackson wil rimboe in

Conrad Murray is met de makers van de Britse realityshow I’m a Celebrity: Get Me Out of Here in gesprek over deelname aan het programma.

De woordvoerder van de arts die schuldig is bevonden aan de dood van Michael Jackson bevestigde dit tegenover Mirror.

''Ik weet zeker dat iedereen benieuwd is om te horen wat hij heeft te zeggen over zijn tijd met Michael. Hij zou echt een publiekstrekker zijn'', aldus woordvoerder Max Markson. Voor de show zou Murray wekenlang samen met een aantal andere bekende mensen in de Australische jungle moeten verblijven in primitieve omstandigheden.

In hetzelfde interview zegt Murray dat hij van plan is om weer aan het werk te gaan als arts, omdat hij geen cent te makken heeft en moet leven van de vrijgevigheid van familie en vrienden. Na zijn veroordeling werd zijn vergunning afgenomen, maar Murray heeft een aanvraag ingediend om de schorsing op te heffen. ''Ik zie geen reden waarom ik niet zou mogen werken als arts in de VS'', aldus de medisch specialist. ''Ik ben zeer vakkundig en ik heb een vlekkeloze medische geschiedenis. Mijn carrière is tot nu toe onberispelijk.''

Murray werd in 2011 veroordeeld tot vier jaar celstraf nadat hij Jackson een fatale dosis van het narcosemiddel Propofol toediende. Hij kwam in 2013 vervroegd vrij omdat de gevangenissen in Amerika overvol zitten.