Nieuws/Entertainment
394639
Entertainment

North West kan niet wennen aan broertje

Kim Kardashian en Kanye West zijn in de wolken met hun zoontje als gezinsuitbreiding, maar dat geldt niet voor hun oudste kind. North kan maar moeilijk wennen aan broertje Saint.

Hoewel Saint West voor de Kerst al werd geboren, heeft zijn oudere zus er nog steeds moeite mee dat de aandacht van haar ouders niet alleen meer naar haar uitgaat. "We hebben het er continu met North over hoe het is om een grote zus te zijn", verklaart Kim Kardashian West.

"Nu ze drie is, hebben we het vooral over delen. Maar ze moet nog wennen aan het hebben van een broertje", aldus moeder Kim over North die volgens haar geen probleem heeft met delen. "Penelope en Reign zijn haar nichtje en neefje, maar Saint is er elke dag."

Kardashian, die zelf heel close is met zussen Kourtney, Khloe, broer Rob en halfzusjes Kendall en Kylie, wil niets liever dan dat North ook een goede band krijgt met haar broertje. "Ze wil nog steeds dat alles om haar gaat, want ze is drie."

Kim heeft daarom een ochtendritueel in het leven geroepen met North en Saint, waardoor ze samen de dag beginnen. "Ze wordt er al beter in. Ik kan niet wachten tot ze echt met elkaar gaan praten."