Nieuws/Entertainment
394657
Entertainment

Gregory en Rose doodsbang in Istanbul

Gregory van der Wiel en zijn vriendin Rose Bertram waren net een beetje gewend in Istanbul toen daar spannende tijden aanbraken. Het stel stond doodsangsten uit tijdens de couppoging.

Het stel verbleef pas een weekje in hun nieuwe woonplaats, toen er een poging werd gedaan tot een coup in Istanbul. "Super eng. Vanaf onze hotelkamer konden we bommen horen, geweerschoten", vertelt Rose Bertram aan Shownieuws. Rose twitterde vrijdag ook direct dat er van alles gaande was in de stad.

"We keken naar een oplossing om zo snel mogelijk het land uit te komen, maar dat is niet gelukt omdat we niet mochten vliegen", aldus het model. Toch laten Gregory van der Wiel en Rose zich niet wegjagen uit Turkije. "Ik denk dat het overal een beetje onveilig is. Het is wel een risico om hier te wonen, maar we kunnen ons leven niet stoppen omdat terreurdreiging is", verklaart het liefje van de voetballer.

De twee werden met open armen ontvangen door de fans van Fenerbahçe, de voetbalclub waar Gregory de komende vier jaar voor gaat spelen. "We zijn wel blij met deze nieuwe start."