Nieuws/Entertainment
394665
Entertainment

Seal brengt ode aan Novak Djokovic

VIDEO - Seal heeft normaal vele fans achter zich aan, maar tijdens zijn optreden bleek hij zelf 'starstruck'. Niemand minder dan Novak Djokovic woonde zijn concert bij.

Seal wilde maar al te graag de tennisster toespreken voor hij aan zijn volgende nummer begon. "Ik heb een gerucht gehoord dat Novak Djokovic aanwezig is", aldus de zanger die Novak Djokovic probeerde te vinden in de massa.

"Daar ben je broer", aldus de opgeluchte Seal. "Vandaag ging ik sporten en toen vertelde iemand me dat Novak Djokovic verderop aan het trainen was", vervolgt de zanger die duidelijk onder de indruk was van de tennisspeler. "Alleen maar de nummer 1 tennisspeler ter wereld is daar bezig", dacht hij terwijl hij de training volgde.

"Het was een genot om naar je te kijken en het is een eer om je bij mijn show te hebben", besluit Seal tijdens zijn concert. Novak was daar aanwezig met zijn hele gezin en leek blij verrast door de openbaring van de zanger. "Ik draag het volgende nummer aan jou op", aldus Seal voor hij Kiss from a rose inzette. Zijn optreden sloot hij af met een diepe buiging voor de sporter.