Nieuws/Entertainment
394674
Entertainment

Giel Beelen bestolen tijdens vakantie

FOTO'S - Giel Beelen is tijdens zijn vakantie op Ibiza slachtoffer geworden van een inbraak. "En zo kom je ‘thuis’ na een top avondje Jess Glynne en Martin Solveig in de Pacha en zie je dat de deur van ons huisje open (gebroken) staat. Alles weg!"

Volgens de 3FM-dj hebben de dieven behoorlijk wat buit gemaakt. "Kandelaars, servetten, gastendoekjes en vooral laptop, camera’s en gear, geld, sigaretten maar vooral ook persoonlijke sieraden van Nicolien", schrijft hij op Facebook.

En daar bleef het niet bij. "Zelfs boxershorts, jasjes en zonnebrillen (op sterkte dus sterkte ermee). En om ’t handig mee te nemen ook nog een koffer!”

Giel en zijn vriendin Nicolien Nusselder hebben de politie ingeschakeld, die onderzoek kwam doen in hun vakantiewoning. "Zo lig je niet op ’t strand, maar ben je aangifte aan het doen en komt CSI Ibiza langs voor vingerafdrukken.”

De dj, die maandagochtend weer in Hilversum achter de microfoon zit, belooft ‘een koffer vol verhalen’ in zijn ochtendshow. "Nu nog maar even proberen te chillen…”