Nieuws/Entertainment
394688
Entertainment

'Gordon Ramsay snoof poppers tijdens affaire'

De zelfbenoemde familieman Gordon Ramsay kan zijn borst natmaken. Zijn vermeende voormalige maîtresse Sarah Symonds dreigt flink uit de school te klappen over hem.

Sarah gaat een boek uitbrengen, genaamd Flash Gordon: My Time With Britian's Most Fiery Chef. Hierin zegt ze dat ze al zeven jaar lang een 'op en aan relatie' had met Ramsay. Tijdens deze romance zou de tv-kok regelmatig poppers gesnoven hebben voor hun seksuele avontuurtjes. Gordon heeft de affaire altijd ontkend.

"Hij is al erg hyper, maar het lijkt erop dat hij de illusie van wat poppers doen wilde toevoegen", vertelt ze aan Radar Online. "Ik denk niet dat hij het nodig had of dat het enig effect op hem had. Het rook walgelijk, je inhaleert de vloeistoffen. Het ruikt naar nagellakverwijderaar als ik eerlijk ben. Ik deed net of ik meedeed. Ik nam ze soms mee op reis en als hij dan naar Los Angeles kwam had ik ze bij me. Hij stopte ze dan in de koelkast om ze koel te houden."

 

Obsessief

Toch was Gordon niet de bombastische, pesterige chef toen zij hem voor het eerst ontmoette. "In 2001 was hij een softe, sensitieve en zorgzame man, maar op het einde denk ik dat de roem en de druk hem hyper maakten. Ik zag zijn houding naar mensen veranderen."

Volgens Sarah raakte de tv-chef steeds obsessiever betreffende seks. Hij werd ook steeds brutaler als ze eens weigerde om bepaalde dingen te doen. "Poppers gebruiken, mij vragen om een meisje te vinden voor een trio..."

Uiteindelijk klapte in 2008 Sarah uit de school tegen het inmiddels verdwenen News of The World. "Ik begon mij steeds goedkoper te voelen. Hij werd steeds respectlozer." De woordvoerder van Ramsay weigerde destijds in eerste instantie commentaar te geven op het roemruchte stuk. Later ontkende Gordon tijdens een live-kookdemonstratie de gehele affaire.