Nieuws/Entertainment
394782
Entertainment

Hayden: oppas gaf honden gratis weg

Hayden Panettiere beweert dat ze niet alleen haar hondenoppas zwaar overbetaalde, maar dat ze de honden van de actrice ook nog eens weg heeft gegeven. 

De ruzie begon toen Tia Brooks een rechtszaak tegen Hayden indiende, omdat ze nog 8500 dollar zou moeten krijgen voor haar werk als hondenoppas. Hayden pikte dit niet en liet via deskundige Marty Singer een brief terugsturen, waarin ze Tia beschuldigde dat ze haar twee honden zomaar weggegeven had. En dat ze daarna het lef had om geld voor het oppassen te blijven vragen.

Volgens TMZ heeft Hayden haar twee hondjes moeten redden. De afspraak tussen haar en Tia zou zijn geweest dat Hayden haar elke dag 30 dollar zou geven, totdat de actrice een definitief 'thuis' voor de hondjes zou vinden.

Volgens de ingehuurde deskundige Singer zette Tia een advertentie op Craigslist (Amerikaanse marktplaats) en vond ze al snel een plekje voor de honden. Ze bleef Hayden echter rekeningen sturen. Tia is het hier niet mee eens. Zij meent dat het allemaal legitieme rekeningen zijn die ze ingediend heeft.

Singer zegt dat Tia al 6 jaar zorgt voor de harige beestjes en daarvoor in totaal al ruim 119.000 dollar in rekening heeft gebracht. Volgens Singer rekende Tia niet alleen het oppassen op zich, maar ook hondenbotten- en bedden, vlooienspray en andere spullen. Ook dat weerlegt Tia. Ze claimt dat een van de honden een keer ernstig ziek is geweest en dat de kosten van de dierenarts erg hoog waren.