Nieuws/Entertainment
394864
Entertainment

Fred van Leer open over nieuwe neus en ogen

Fred van Leer windt geen doekjes om zijn cosmetische ingrepen. De stylist heeft ‘nieuwe ogen’ en een ‘nieuwe neus’ en deed daarvan verslag op Instagram. Aan Metro vertelt hij dat hij het hypocriet vindt om te verzwijgen.

"Ik vind het echt geen enkel probleem", zegt Van Leer. "Ik laat op social media heel veel van mezelf zien en ik zou het hypocriet vinden om dit dan te verzwijgen. En ik ben er ook gewoon heel blij mee!" De 39-jarige Hollands Next Topmodel-coach vertelt dat hij zijn neus altijd al lelijk vond en nu hij bijna 40 wordt, zijn zijn oogleden gaan hangen, vandaar dat hij het nodig vond om onder het mes te gaan.

De operatie viel hem overigens alles mee: "Ik stond binnen een paar uur weer buiten. En ik ben niet eens blauw geworden. Het enige waar ik wel spijt van heb, is dat ik het niet eerder heb gedaan." Hij snapt niet dat BN’ers zo geheimzinnig doen over dergelijke ingrepen. "Ze willen allemaal dat we al hun mooie dingen zien, gaan openlijk naar de sportschool en de zonnebank, maar dit is dan taboe. Velen zeggen dat ze niks hebben laten doen, maar ik zie de littekens achter hun oren. Kom op, het is 2016!"

Van Leer zegt nu klaar te zijn met de cosmetische operaties, maar blijft wel een paar keer per jaar botox spuiten, "want dat moet je bijhouden. En wellicht een keer een fillertje hier of daar. Het moet vooral realistisch blijven."