Nieuws/Entertainment
394870
Entertainment

Man Zoë Saldana krijgt Amerikaans paspoort

De echtgenoot van Zoë Saldana mag zich sinds woensdag Amerikaan noemen. De Star Trek-actrice deelde haar blijdschap via Instagram.

"Marco droomt al heel lang van dit moment", schreef ze bij een foto van haar man in de auto onderweg naar de ceremonie om ingezworen te worden. "Het was een proces, zoals het ook moet zijn, maar we zijn er eindelijk."

Zoë had verder aanmoedigende woorden voor andere immigranten. “GEEF NOOIT OP. Amerika zou niet zijn wat het is zonder de immigranten die komen voor betere kansen."

Zoë is sinds 2013 getrouwd met de van oorsprong Italiaanse Marco Perego, met wie ze een tweeling heeft. Zelf is ze de dochter van een immigrante uit de Dominicaanse Republiek. Haar moeder arriveerde met haar eigen moeder in de VS toen ze tien jaar was. "Mijn zussen en ik hebben veel aan hen beide te danken. Dankzij hen zijn wij Amerikaanse vrouwen."

Marco was niet de enige die woensdag werd ingezworen. Op een foto van Zoë's moeder zijn in de achtergrond David Oyelowo en zijn vrouw te zien. "Gefeliciteerd", schreef Zoë aan de Britse acteur.