Nieuws/Entertainment
394899
Entertainment

Details scheiding Depp moeten geheim blijven

Johnny Depp heeft het via de rechter voor elkaar gekregen dat persoonlijke informatie uit de scheidingszaak met Amber Heard geheim blijft.

De acteur diende een verzoek in om gevoelige details zoals financiële informatie en getuigenverklaringen als vertrouwelijk te bestempelen en zo buiten de publiciteit te houden. De rechtbank kende dat verzoek woensdag toe.

People heeft de hand weten te leggen op rechtbankstukken waaruit dat blijkt. Ook moeten alle experts en getuigen die nog aan bod komen in de afwikkeling van de scheiding een geheimhoudingsverklaring tekenen.

De advocaat van Depp onderbouwt het verzoek om vertrouwelijkheid onder meer met de stelling dat het verzoek van Amber om inzicht in Depp's financiële situatie gescheiden moet blijven van de publieke honger naar details over de celebrity-scheiding. "Deze zaak kan al sinds het begin rekenen op extreem veel aandacht. Elk detail is minutieus vastgelegd door de media en de zaak is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest publieke scheidingen in de recente geschiedenis."