Nieuws/Entertainment
395001
Entertainment

'Taylor Swift wil hele telefoongesprek openbaar'

Taylor Swift wil dat het hele telefoongesprek dat zij met Kanye West voerde openbaar wordt gemaakt. De delen van het gesprek die zondag in Keeping Up With The Kardashians te horen waren zouden een vertekend beeld geven van de situatie.

Dat meldt TMZ. Uit de fragmenten, die Kim Kardashian zondagavond ook via Snapchat deelde, blijkt dat Kanye met Taylor belde voordat hij het nummer Famous uitbracht. Daarin rapt hij over de zangeres.

Taylor lijkt toestemming te geven voor het nummer, maar volgens haar is dat niet helemaal waar. Ze ging akkoord met de zin 'I feel like me and Taylor might still have sex' maar over het daarop volgende 'why? I made that b*tch famous' zou niet zijn overlegd.

Taylor wil bewijzen dat ze nooit toestemming heeft gegeven haar een b*tch te noemen, het vrijgeven van de hele opname moet haar daarbij helpen. Dat kan ze niet zelf doen, alleen Kanye nam het telefoongesprek op.

Volgens TMZ overweegt Taylor nog steeds Kanye aan te klagen omdat hij het gesprek opnam zonder haar medeweten. Bovendien zou de rapper haar beloofd hebben het nummer Famous naar haar te sturen voordat hij het uitbracht, maar dat heeft hij niet gedaan.