Nieuws/Entertainment
395070
Entertainment

Strakke Khloé Kardashian zonder bh op stap

Foto's van Khloé kardashian zonder bh, foto's van de sterren op vakantie, de ontmaagding van Amy Schumer was tegen haar zin, de dochter van Ramon Beense is overleden en Dr. Phil zelf in de fout. Dit zijn de artikelen die je niet mocht missen de afgelopen dagen.

1: Strakke Khloé Kardashian zonder bh op stap

FOTO'S - Khloé Kardashian ging afgelopen weekend op stap en besloot om haar bh thuis te laten. De 32-jarige realityster werd gespot in een Mexicaans restaurant, waar ze naar verluidt had afgesproken met haar toekomstige schoonzus, Blac Chyna.

2: Zon, zee en strand voor de sterren!

FOTO'S - Beroemdheden zijn bij uitstek goed in uitgebreid vakantie vieren. Terwijl het kwik vandaag en morgen in Nederland de 30 graden Celsius passeert, genieten ook de wereldsterren van hun vakantie.

3: Ontmaagding Schumer was tegen haar zin

De ontmaagding van Amy Schumer op haar 17e is niet iets waar ze graag op terugkijkt. Sterker nog, ze zegt zelfs dat het seks was tegen haar zin in.

4: Dochter (19) Ramon Beense overleden

De familie Beense is in diepe rouw gedompeld. De 19-jarige dochter van zanger Ramon Beense en zijn vrouw Ziona Beense is zaterdag overleden.

5: 'Moraalridder Dr. Phil zelf in de fout'

Volgens een voormalig patiënt is Dr. Phil helemaal niet zo moralistisch als hij doet voorkomen. Sara Morrison heeft in een interview aangegeven dat de tv-psychiater haar seksueel heeft misbruikt.