Entertainment/TV
39604529
TV

Met mogelijk nieuwe gezichten:

Op1 terug naar vijf dagen

Nadia Moussaid

Nadia Moussaid

Hilversum - Talkshow Op1 gaat in de zomer terug naar vijf uitzendingen per week. Dat bevestigen bronnen rondom het programma aan RTL Boulevard en De Telegraaf. De afgelopen maanden was het programma ook in het weekend te zien.

Nadia Moussaid

Nadia Moussaid

Op1 wordt gemaakt door BnnVara, EO, MAX en WNL. Zij zullen in de zomer doorgaan, maar krijgen mogelijk gezelschap van de VPRO. De omroep heeft presentatrice Nadia Moussaid in de aanbieding, en is nog bezig met een definitief duo. In de wandelgangen wordt voormalig Zomergasten-presentator Thomas Erdbrink genoemd.

De NPO wil desgevraagd niet ingaan op de status van de zomerinvulling en laat weten ‘op korte termijn’ meer bekend te kunnen maken over de toekomst van Op1. Ingewijden stellen dat er nog met productiehuis TVBV over de begroting wordt gesteggeld. Belangrijke vraag is of de uitzendingen teruggebracht worden tot een uur, omdat de budgetten van programma’s goeddeels samenhangen met de lengte.

Het huidige seizoen van het programma loopt op 3 juli af. Het zondagavondduo Jeroen Pauw/Fidan Ekiz zal sowieso niet terugkeren. Betrokkenen gaan ervan uit dat in ieder geval Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma wél zullen blijven. Hun omroep WNL heeft met Rick Nieman al een invaller beschikbaar voor het geval Schimmelpenninck op vakantie gaat.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd