Nieuws/Entertainment
396116
Entertainment

Mila Kunis: dochter zat zonder riem in auto

Mila Kunis is geen perfecte moeder en dat durft ze best toe te geven. De actrice deelde haar grootste fout als ouder met Babble.com, ook al had ze zichzelf beloofd deze nooit tegen iemand te vertellen. Kunis reed op de snelweg terwijl dochter Wyatt niet in de riem zat.

Het was in 2015, toen Kunis haar echtgenoot Ashton Kutcher een bezoekje wilde brengen op de filmset. Ze had alles ingepakt en was klaar voor de reis. "Je moet van alles meenemen voor het geval er iets verschrikkelijk verkeerd gaat met je baby. En ik had zoiets van: ik heb het voor elkaar. Ik zette haar in de auto en gaf mezelf een high five. Terwijl ik over de snelweg reed, zei ik nog eens tegen mezelf dat ik alles zo goed had geregeld."

Maar ze vond Wyatt wel erg stil achterin in haar autostoeltje en checkte haar dochter in de achteruitkijkspiegel. "Dus ik kijk, en zie dat ze hartstikke blij is, maar niet vastzit. Ik denk dat ik wit wegtrok." De actrice kon meteen stoppen aan de kant van de weg om haar kind in te snoeren, voordat er ongelukken konden gebeuren." Toen ze het verhaal later aan haar man vertelde, barstte ze in huilen uit.

Kunis verklapte ook nog dat Kutcher een jaar later precies dezelfde fout maakte. "Toen dacht ik: gelukkig, ik ben niet de enige."