396507
Entertainment

Patty Brard heeft borsten laten verkleinen

FOTO - Patty Brard is onder het mes gegaan. De SBS-presentatrice heeft haar borsten laten verkleinen.

Patty plaatste een foto op Instagram vanuit de 'recovery room'. "alles is goed gegaan, ik ben een opgelucht mens! Dokter van Tetering For president! #grateful #healthybody #loveyourself #byebyeimplants", schreef ze bij het kiekje.

"Dit jaar gebruik ik een gedeelte van mijn zomervakantie om mijn borsten te laten verkleinen. Ik heb er heel goed over nagedacht en na een goed gesprek met mijn plastisch chirurg, heb ik besloten ervoor te gaan'', vertelde Patty in Weekend.

Brard onderging jaren geleden juist een borstvergroting. "Ik voel de implantaten zitten, vooral bij mijn linkerborst. Nu weet ik niet of de prothese zich heeft verplaatst, maar het is een rotgevoel. Je hebt constant het gevoel dat er iets in je lichaam zit wat er niet hoort. Bovendien zorgt het volume van mijn borsten er nu voor dat ik me niet meer sexy voel, maar juist een oudere moeke. Alles draait alleen nog maar om het volume van die borsten. Als ik binnenkom, zie je eerst borsten en dan pas Patty'', grapt de presentatrice.

Patty trouwde in 2014 met Antoine van de Vijver. "Dankzij de onvoorwaardelijke steun en liefde van Antoine durf ik deze stap te zetten'', zegt ze.