Nieuws/Entertainment
396530
Entertainment

Sylvie ziek na eten ijsje

Het gaat niet goed met Paul Gascoigne, Sylvie Meis is ziek geworden na het eten van een ijsje, Adriana Lima en Sami Khedira zijn samen gespot, Kim Kardashian en Kanye West zouden al tijden geen seks meer hebben en Sabia Boulahrouz kreeg advies van Patty Brard voor haar deelname aan Ranking the stars.

1: 'Lijdensweg voor zieke Gazza'

Paul Gascoigne (49) lijkt een gifbeker leeg te drinken, waarvan de bodem maar niet in zicht raakt. De voormalige profvoetballer is op straat gespot met slechts een kamerjas aan, terwijl hij op jacht was naar drank, sigaretten en pijnstillers.

2: Sylvie Meis ziek na eten ijsje

Een ijsje heeft heel even de vakantie van Sylvie Meis verpest. De presentatrice moest een dag in haar hotelkamer doorbrengen nadat ze een ijssalon had bezocht.

3: Adriana Lima gespot met Sami Khedira

Sami Khedira is het mislukte EK met het nationale elftal van Duitsland snel vergeten. De middenvelder viert vakantie op het Griekse eiland Mykonos met niemand minder dan supermodel Adriana Lima.

4: ‘Huwelijk Kim en Kanye seksloos’

Het gaat niet goed met het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West. Het stel zou al tijden geen seks meer hebben.

5: Patty Brard waarschuwde Sabia

Sabia Engizek’s deelname aan Ranking the Stars is haar niet in de koude kleren gaan zitten. “Ik was bloednerveus. Ik had geen idee wat ik van de show moest verwachten.”