Nieuws/Entertainment
396547
Entertainment

Yolanthe deelt pikante foto

Fred van Leer bont en blauw na ooglidcorrectie, de mot van Cristiano Ronaldo is een hit op Twitter, Bradley Cooper en Irina Shayk ruziën op de tribune van Wimbledon, Yolanthe deelt een pikante foto van zichzelf en Victoria Beckham krijgt steun van veel ouders na haar kusfoto.

1: Fred van Leer bont en blauw

Het ziet er behoorlijk pijnlijk uit: Fred van Leer heeft een ooglidcorrectie ondergaan en plaatste een foto van het resultaat op Instagram.

2: Mot van Ronaldo hit op Twitter

Cristiano Ronaldo raakte al snel geblesseerd in de EK-finale tussen Portugal en Frankrijk. Tot overmaat van ramp ging er ook nog een mot op het huilende gezicht van de Portugees zitten. Resultaat: de twitterende wereld ging er mee aan de haal en dat leverde de mot zelfs een account op.

3: Bradley en Irina ruziën op tribune

Bradley Cooper en Irina Shayk waren afgelopen zondag aanwezig bij de mannenfinale op Wimbledon. Maar de twee lijken het niet zo gezellig te hebben...

4: Yolanthe deelt pikante foto

Yolanthe blijft haar fitte lichaam showen. De presentatrice heeft op Ibiza een foto laten maken waarop ze in een kimono staat. Daaronder lijkt ze echter helemaal niets aan te hebben...

5: Ouders steunen Victoria Beckham met kusfoto's

Victoria Beckham kreeg flink wat kritiek op de Instagram-foto waarop te zien is hoe ze dochter Harper op de mond kust, maar er zijn nu ook ouders op de bres gesprongen voor de ontwerpster. Vaders en moeders deelden online foto's waarop zij kussend te zien zijn met hun kinderen.