Nieuws/Entertainment
396556
Entertainment

"Op een gegeven moment dacht ik: Ben ik dit of ben ik dit nou niet?"

Sylvia Geersen: ik blijf in Nederland

Dat er trouble in paradise was tussen Sylvia Geersen en haar man Rogelio Castro Martinez, was inmiddels wel duidelijk. Nu vertelt het model dat ze voorlopig in Nederland blijft. Zonder haar man. "Maar we gaan voor een happy end."

Sylvia vertrok naar Mexico om haar grote liefde achterna te gaan. Maar ze kwam er al snel achter dat ze alles en iedereen begon te missen. Daarbij kwam dat ze totaal afhankelijk van Rogelio werd. "Hij had daar zijn leven en routine al. Het was niet zo dat we samen iets konden opbouwen. Ik moest echt mijn eigen weg zien te vinden. Op een gegeven moment leefde ik zíjn leven. Hij reist heel veel, dus dan zat ik de hele dag thuis. In the middle of nowhere", zegt ze tegen Grazia.

Ze vervolgt: "Op een gegeven moment dacht ik: Ben ik dit of ben ik dit nou niet? Ik wist het niet meer." Het geloof begon ook nog eens een rol te spelen tussen de twee. "Hij is ontzettend gelovig, maar zijn geloof is anders dan mijn geloof. Dat botste. Ik respecteer zijn geloof, maar dan verwacht je andersom hetzelfde."