Nieuws/Entertainment
397347
Entertainment

Vriendin Ferri Somogyi vindt zoenscènes prima

De nieuwe vriendin van Ferri Somogyi heeft geen moeite met de scènes waarin de acteur zijn tegenspeelsters zoent. ’Slangenmeisje’ Daniëlle Bubberman vindt ze juist interessant.

Aan RTL laat ze weten dat ze vanaf de bank de scènes analyseert, samen met Ferri. „Ik zit niet met mijn armen over elkaar chagrijnig te zijn”, vertelt Daniëlle. Ferri: „Ze kan er heel goed mee omgaan. Ik heb in het verleden weleens meegemaakt dat dat anders was”.

Het stel is dolverliefd. Een week geleden onthulde Ferri al op Instagram tot zijn oren verliefd te zijn op de Holland's Got Talent-winnares, die in 2008 indruk maakte met haar gymnastische optreden als slangenmeisje.

Ze was ooit op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, waar zij op de bruiloft van Lucas en Menno uit doeken in de lucht de ringen naar de mannen kwam brengen. „Iedereen was erbij, behalve ik,” vertelt Ferri. „Anders had ik haar allang die gordijnen in getrokken.”

Toch wisten de twee elkaar te vinden. „Het is zo leuk om samen te zijn, we willen elkaar eigenlijk alleen maar vasthouden,” aldus de verliefde acteur.

Ferri Somogyi had tot maart 2013 een relatie met voormalig Miss Overijssel Petra Smits.