Nieuws/Entertainment
397348
Entertainment

Ober gooit drankje over jurk Sylvie Meis

Sylvie Meis had donderdag niet de beste avond in St. Tropez. Ze zag Duitsland verliezen in de halve finale van het EK en even later werd er ook nog eens een drankje over haar prachtige witte jurk gegooid. Gelukkig eindigde de avond heel positief...

De kleine diva vertelt in haar blog dat ze wat ging dansen na afloop van de wedstrijd die niet eindigde zoals ze had gehoopt. „Het is niet zo leuk om omringd te worden door Franse voetbalfans terwijl je juicht voor Duitsland”.

Sylvie schrijft dat de muziek hard stond en ze daarom nog wat ging dansen voordat zij en haar gezelschap een hapje gingen eten. „Helaas liet een ober een glas cola over mijn witte jurk vallen. Een ogenblik later was ik erg verrast door een leuk goedmakertje van het restaurant...”

Op een foto is te zien dat de presentatrice een fles champagne cadeau heeft gehad. Van wie ze de roos op de foto heeft gekregen is onbekend. „Het was een leuke avond”, concludeert Sylvie.

De presentatrice deelt tijdens haar vakantie in de Zuid-Franse badplaats elke dag foto’s van zichzelf in de mooiste outfits en bikini’s. Ze vertrok eerder deze week met een helikopter naar haar 'mysterieuze' vakantiebestemming.