Nieuws/Entertainment
397357
Entertainment

Lil’ Kleine met Drank en Drugs naar Duitsland

Lil Kleine en Ronnie Flex hebben Stoff und Schnaps. Het rappende duo gaat Duitsland proberen te veroveren met een vertaalde versie van hun megahit Drank en Drugs. In het Duits rappen ging de twee echter niet zo makkelijk af.

Ronnie spreekt geen woord Duits, zo vertelt hij vrijdag in het Qmusic-radioprogramma van Niek van der Bruggen. „Ik heb het van een blaadje gelezen, want ik kan helemaal geen Duits”, biecht hij op. „We hebben er echt ons best voor gedaan. We hebben er hard voor moeten werken om het zo tof te maken.”

Lil Kleine en Ronnie moesten twee keer naar Duitsland om er iets van te maken. De tweede keer was er echter een professionele producer bij betrokken en kwam het allemaal goed. „Ze waren er zelf ook echt over te spreken, die Duitsers. Ze zeiden: 'Je hoort wel dat jullie niet uit Duitsland komen, maar het klinkt wel aangenaam.'”

Mocht Stoff und Schnaps een hit worden bij de oosterburen dan heeft Ronnie nog geen plannen om het nummer ook in andere talen op te nemen. „Als dat een hit wordt in Duitsland, dan weet ik het allemaal ook niet meer hoor”, besluit de rapper.