Nieuws/Entertainment
397423
Entertainment

’Miley heeft koudwatervrees’

Liam Hemsworth is helemaal klaar om eindelijk met Miley Cyrus te trouwen, maar de zangeres zou nu ineens ernstig aan het twijfelen zijn geslagen. Ze zou nog niet klaar zijn om te settelen.

„De bruiloft gaat gewoon door en zal ook snel gebeuren”, aldus een bron van Miley tegen Radar Online. „Maar ze raakt er echt serieus gespannen van.”

De ingewijde vervolgt: „Momenteel zitten zij en Liam niet echt op één lijn en ze realiseert zich dat ze na de bruiloft in één grote leugen moet gaan leven, voor de rest van haar leven.”

Huisvrouw

Toen Liam Miley verliet in 2013, zat ze helemaal stuk. Hij wilde dat ze volwassener werd. „En dat heeft ze ook op allerlei manieren gedaan.”

Volgens de bron heeft de Wrecking Ball-zangeres er alles aan gedaan om te veranderen, zodat ze aan het beeld van Liam kon voldoen. „Helaas denkt iedereen dat dit niet gaat werken, want je kunt nu eenmaal iemand niet veranderen op die manier.”

Ondanks dat Miley de laatste paar maanden een stuk rustiger is geworden, is ze niet klaar om kinderen te krijgen en een gezin te stichten, weet de ingewijde. „Liam wil dat ze huisvrouw wordt en dat is ze gewoon niet. Er bestaat geen twijfel dat zij helemaal verliefd is op hem. Maar dit huwelijk wordt een ramp!”