Nieuws/Entertainment
397425
Entertainment

Ex Heidi Klum stopt stalker Chris Cornell

Chris Cornell is weer even van zijn stalker verlost dankzij het oplettende oog van zijn bodyguard Martin Kirsten. De ex van topmodel Heidi Klum spotte de vrouw door wie Cornell al jaren wordt lastiggevallen woensdagavond bij een concert van de zanger in Louisville.

Jessica Robbins zou Cornell een aanzoek hebben willen doen op het podium. Ze kon een ticket kopen voor de show door zich te vermommen en contant te betalen, maar wekte daarbij wel argwaan. Daarom werd de beveiliging ingeseind. Toch lukte het Robbins om de zaal binnen te komen. Daar werd ze opgemerkt door Kirsten, waarna ze werd aangehouden en weggevoerd.

Robbins was eerder in aanraking gekomen met de politie vanwege het stalken van de Soundgarden-zanger. De FBI had Cornell eind mei al gewaarschuwd dat de vrouw haar enkelband had afgedaan en niet was komen opdagen bij een afspraak in de rechtbank, weet New York Post.

Cornell en zijn vrouw Vicky Karayiannis dienden in 2014 een aanklacht in tegen Robbins, omdat de vrouw meer dan honderd obsessieve berichten per dag online zette. Ze schreef onder meer dat Karayiannis 'hem geen pijn meer kan doen tegen de tijd dat ik klaar ben met haar'. Cornell en zijn echtgenote haalden hun kinderen zelfs van school uit angst voor de geobsedeerde fan.

Robbins wordt door de FBI uitgeleverd aan New York.