Nieuws/Entertainment
397503
Entertainment

67-jarige Lionel Richie heeft kinderwens

Je verwacht het misschien niet bij een 67-jarige, maar Lionel Richie heeft onthuld dat hij open staat voor gezinsuitbreiding. En dat is opmerkelijk, aangezien de Amerikaanse ster eerder dit jaar nog liet weten dat meer kinderen 'waarschijnlijk zijn dood' zou betekenen.

De zanger van hits als Hello, All Night Long en Dancing on the Ceiling vertelde dit twee maanden geleden toen Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood op 68-jarige leeftijd een tweeling verwachtte.

Kennelijk houdt de relatie met zijn veel jongere Zwitsers-Chinese vriendin Lisa Parigi jong, waardoor Lionel nu wel openstaat voor gezinsuitbreiding."

Duur geintje

Hij vertelt aan The Mirror: "Ik ben bereid om opnieruw een vader te worden. Misschien heb ik hiermee een geheim onthuld, maar het zij zo. Lisa en ik staan open voor kinderen.

Desondanks ziet Lionel een huwelijk met zijn voormalige model niet zitten: "Dat is niet voor mannen weggelegd. Ik ben twee keer getrouwd en dat was een duur geintje voor me. Ik heb dan ook geen plannen om voor een derde huwelijk te gaan. Vrouwen hebben het voor me verpest. Kinderen zijn niet het probleem; ex-vrouwen wel. Dat is de reden waarom ik niet meer zal trouwen, maar ik sta wel open op mij op andere manieren te binden."

De zanger, wiens vermogen wordt geschat op ruim 200 miljoen pond (bijna 234 miljoen euro), is twee keer gescheiden en heeft drie volwassen kinderen. Met zijn eerste vrouw, Brenda Harvey, adopteerde hij de Amerikaanse realityster Nicole. Uit zijn tweede huwelijk met Diane Alexander heeft hij Miles van 21 en de 17-jarige Sofia.