Entertainment/Sterren
39846389
Sterren

Goedele Liekens spot met commentaar op figuur

Onlangs kreeg de Belgische seksuologe en politicus Goedele Liekens behoorlijk wat commentaar op een foto die ze van zichzelf deelde in badpak. Volgers merkten op dat de tv-persoonlijkheid, die net een jaar kankervrij was verklaard, haar ’graatmager’ vonden en dat ze wel wat meer kon eten. Zaterdagavond geeft Liekens hen een koekje van eigen deeg.

Ze plaatst een foto van zichzelf in een restaurant waar ze een enorme hamburger en een bak patat voor zich heeft staan. Ze steekt daarbij een duim op naar de camera. En met een emoji van een smiley die zijn tong uitsteekt, schrijft ze erbij: ’Zei er iemand dat ik te weinig eet? Smakelijk!’.

Haar gevatte post kan op veel lof rekenen. Velen geven haar complimenten om haar stralende verschijning en raden haar aan zich sowieso niets aan te trekken van al het eerdere commentaar. Zo schrijft ene Sandra: „Laat ze praten lief mens. Na alles wat je hebt meegemaakt.” Men vindt het ’een schitterende repliek’. Sommigen laten weten dat de foto hen geruststelt. „Oef, wij waren wel geschrokken van dé foto in de media! Nu gerust!”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop