Nieuws/Entertainment
398490
Entertainment

Ex Louis Tomlinson reageert op haters

Briana Jungwirth, de ex van One Direction zanger Louis Tomlinson, is helemaal klaar met alle haatvolle berichten die ze ontvangt over haar social media gebruik.

Tomlinson en Jungwirth zijn in conflict over de voogdij van hun vijf maanden oude zoontje Freddie. Hoewel de One Direction zanger zijn ex eerst voor de rechter wilde slepen, probeert hij nu toch buiten de rechter om met haar tot een overeenkomst te komen.

Louis stelt daarvoor als voorwaarde dat hij toestemming moet geven voor foto’s en berichten die Briana over Freddie op social media plaatst. Maar Briana vindt dat Louis daar niets over te zeggen heeft. Dat liet ze maandag nogmaals op Facebook weten door het plaatsen van een bericht waarin ze korte metten maakt met de commentaren die ze krijgt.

"Aan iedereen die het nodigt vindt om kleinerende, haatvolle en ongepaste opmerkingen maakt over mij en mijn zoon Freddie, ik vind het oprecht jammer dat je ervoor hebt gekozen je tijd en aandacht op ons leven te richten. Je hebt toch wel iets beters te doen dan het neerhalen van het persoonlijke leven van een alleenstaande moeder en een pasgeboren kind. Ik ben een trotse nieuwe moeder en extreem blij met mijn kind en die vreugde wil ik graag op een dagelijkse basis met mijn vrienden en familie delen - vaak via sociale media. Maar dat geeft niemand het recht of de uitnodiging om mij vervelende of kleinerende berichten te sturen", schrijft Briana onder andere.