Nieuws/Entertainment
398571
Entertainment

Gordon is terug op Mykonos

Gordon is terug op Mykonos, het Griekse eiland waar hij vorig jaar een ernstig ongeluk kreeg. Hij is daar om zijn verjaardag te vieren én om zijn redders te bedanken.

Op Facebook plaatste Gordon een emotioneel betoog. "En zo vlieg ik vanacht weer terug naar Mykonos, het eiland welke bijna letterlijk mijn eindbestemming was vorig jaar op 3 sept 2015. Ik ga dit keer vergezeld van mijn besties mijn 48e levensjaar inluiden, dat doe ik omdat ik vind dat als je zoiets hebt meegemaakt je het leven nog meer moet omarmen dan ooit tevoren. Het zal best wel moeilijk worden en ik ga mijn redders bedanken die mij in die vreselijke nacht mijn leven hebben gered."

De presentator vervolgt zijn relaas: "Ik heb gevochten voor mijn herstel en ondanks de nog altijd pijnlijke heup en oorsuizen en nog duizelig af en toe ben ik er heelhuids doorheen gekomen. Ik denk dan ook weer aan al die duizenden reacties van jullie allemaal en heb me meer dan ooit geliefd gevoeld, thanks allemaal en ik ga dubbel genieten!! Mykonos here I come!!"

Op de eerste dag van zijn vakantie op het Griekse eiland, werd Gordon op 3 september 2015 aangereden door een auto. De bestuurder van de auto reed door, terwijl de zanger achterbleef met flinke verwondingen. Zo brak hij diverse botten, waaronder verschillende ribben, zijn schouderblad en zijn sleutelbeen.

De zanger was lopend onderweg van het restaurant naar zijn hotel toen hij van achteren werd aangereden.