Nieuws/Entertainment
398624
Entertainment

Fatima ziet Raemon vooral op vliegveld

Fatima Moreira de Melo (38) is jarig, maar haar vriend Raemon Sluiter is niet bij haar om het te vieren. "We zien elkaar eigenlijk vooral op vliegvelden tussen onze vluchten door."

Fatima viert haar verjaardag in Las Vegas, waar ze deelneemt aan een aantal pokertoernooien. Raemon is momenteel op Wimbledon, waar hij zijn pupil Kiki Bertens bijstaat. "Zo af en toe kruisen onze vliegtuigen zal ik maar zeggen. Hij is druk met het coachen van Kiki Bertens, ik met pokeren. Zo af en toe hebben we wel eens een weekje thuis en ja, het is gewoon accepteren dat het zo is maar we doen allebei wat we leuk vinden en dat is het belangrijkste. Ik vlieg af en toe naar hem toe, hij eigenlijk nooit naar mij omdat dat gewoon nu niet gaat. Daar is hij te druk voor", zegt ze tegen 100% NL.

Faat vindt het irritant dat de zware depressie waar Raemon een aantal jaren geleden mee te kampen had, weer wordt opgerakeld. "Dat was heel zwaar. Vooral omdat je er als partner niks aan kunt doen en ik ben nogal positief ingesteld dus dan is dat lastig. Maar hij heeft hulp gezocht en is eruit gekomen. Maar waarom dit vandaag opeens weer nieuws is snap ik niet. Komkommertijd waarschijnlijk, en dan doet Kiki het goed en moet dit kennelijk weer worden opgerakeld. Beetje raar."