Nieuws/Entertainment
400667
Entertainment

Pr-manager Chris Brown stapt op na ruzie

Chris Brown kan op zoek naar een nieuwe pr-manager. Zijn vorige, Nicole Perna, heeft ontslag genomen nadat ze in een chatgesprek totaal was afgeblaft door de rapper.

TMZ heeft de conversatie onder ogen gekregen.

Het begon allemaal vriendelijk. Perna gaf Brown een compliment over zijn kledinglijn, maar dat viel bij de rapper helemaal verkeerd. "Ik hoef geen complimenten van je als daar geen resultaten tegenover staan. Zorg maar eens een keer voor succes", aldus Chris, die het haar verder kwalijk neemt dat de door hem ontworpen kleding niet op de covers van Vogue, GQ of andere grote bladen staat.

Vanaf het moment dat Brown zo reageerde, was voor Perna de maat vol. "Anna Wintour wil niet met je naar bed en alle redacteuren van die bladen ook niet. Ik ben 99 procent van mijn tijd bezig om de rotzooi op te ruimen die jij gemaakt hebt. Ik ben je voetveeg, maar verdedig je wel overal", brieste Perna. Chris Brown zou Chris Brown niet zijn als hij daar niet nog even overheen zou gaan. "NICOLE, denk je dat het me ook maar iets kan schelen of je voor me wilt werken of niet? Doe vooral wat je niet laten kunt, ik geef er geen reet om."

Perna probeerde de boel vervolgens te sussen, maar te laat. Ze schrijft dat ze respect heeft voor Brown en dat ze altijd aan hem zal denken en voor hem zal bidden. Browns antwoord: "Trut, ik krijg nachtmerries van je." Na dat bericht was de maat vol voor de pr-manager.

Inmiddels heeft Brown een ontslagbrief op zijn bureau liggen.