Nieuws/Entertainment
400699
Entertainment

’Hiddleston bij Taylor Swift om rol 007’

Tom Hiddleston en Taylor Swift

Tom Hiddleston en Taylor Swift

Presentatrice Wendy Williams heeft zo haar bedenkingen bij de relatie tussen Taylor Swift en Tom Hiddleston. In haar show zegt Williams dat het allemaal een beetje nep lijkt. Ook suggereert ze dat Hiddleston het vooral doet om de nieuwe James Bond te kunnen worden.

Tom Hiddleston en Taylor Swift

Tom Hiddleston en Taylor Swift

„Ik vind Hiddleston een opportunist en ik zal je ook zeggen waarom ik dat vind. Hij wil de nieuwe James Bond worden en hij is een Engelsman. En ik denk dan: ik heb nog nooit van deze knakker gehoord en hij zal dus wel wat bekendheid willen vergaren om makkelijker aan de rol te komen. En hoe krijg je meer bekendheid? Door met een echte beroemdheid te daten”, aldus Williams.

Swift en Hiddleston zijn nu zo’n drie weken een stelletje en daar maken ze absoluut geen geheim van. Het Amerikaanse popidool is zelfs al naar Engeland gevlogen om kennis te maken met de moeder van Hiddleston. Dat Swift nog geen maand geleden nog hoteldebotel was op dj Calvin Harris zet Williams aan het denken. „Je bent 26. Je mag verwachten dat iemand dan wel snapt dat je niet na drie weken alles helemaal op de rit hebt. En wat zullen haar ouders denken? Die gaan ook tellen. ’Daar heb je nummer drie’, zal het wel geklonken hebben.”