Nieuws/Entertainment
400904
Entertainment

50 Cent betaalt boete

 Rapper 50 Cent heeft na zijn arrestatie op het Caribische eiland Saint Kitts een boete betaald voor het vloeken tijdens een festivaloptreden. Hij is inmiddels weer terug in de Verenigde Staten.

De Amerikaans artiest vloekte tijdens zijn show op het St. Kitts Music Festival. Op Saint Kitts, vlakbij Saba en Sint Eustatius, is schelden verboden. Daar was 50 Cent vooraf voor gewaarschuwd. Aanvankelijk was het de bedoeling dat hij maandag voor de rechter moest verschijnen, maar volgens Music News heeft hij een boete betaald en mocht hij zondag al van het eiland af.

Zijn management heeft een verklaring gegeven waarin wordt uitgelegd dat 50 Cent zich door de festivalorganisatoren heeft laten overhalen om op te treden. "Helaas hadden ze geen schone versie van de nummers, waardoor er gevloek was te horen. De show was echter een succes. 50 Cent zal ervoor zorgen dat hij de scheldwoorden voortaan thuislaat in de Verenigde Staten."

Op Instagram doet 50 Cent het incident af met een grapje. Hij plaatste een foto van hemzelf in een oranje gevangenistenue. Tegen een celmaatje zegt hij ''Dus jij zit hier voor moord, het enige wat ik zei was motherf**ker."