Nieuws/Entertainment
403066
Entertainment

'Rafael van der Vaart eet te veel frikandellen'

Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart moet minder frikandellen eten. Volgens Maxim Hartman zou hij dan in veel betere vorm zijn.

Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart

Het ging er fel aan toe zaterdagavond in Studio France, waar onder andere Maxim Hartman te gast was om over de voetbalwedstrijden van het EK te praten. Het gesprek veranderde echter van onderwerp toen Van der Vaart door de brutale presentor ervan werd beschuldigd dat hij te veel frikandellen eet (NOS heeft de video en het bericht inmiddels verwijderd).

"Ik zou het graag met hem over voedsel hebben. Meneer gaat elke avond frikandellen halen voor zichzelf. Vind je het gek dat hij te zwaar is?", zei Hartman. Volgens de ex van Sylvie is het een valse beschuldiging. "Ik ben inderdaad wat aangekomen. Maar wie zegt dat ik elke dag een frikandel eet? Als ik een keer per week een frikandel eet, is dat dan te veel?"

Volgens Hartman zou Rafael de snack af moeten zweren. "Ik vind dat je dat niet moet eten als profvoetballer. Dat is slecht voor je lichaam. Je wordt nog beter als je wel goed voedsel neemt."

Het is waarschijnlijk voorlopig het laatste gesprek tussen de twee. "Ik hoef niet elke dag door hem geïnterviewd te worden. Hij is echt irritant", aldus de geliefde van Estavana Polman.