Nieuws/Entertainment
403135
Entertainment

Belager Bieber met dood bedreigd

Lamont Richmond, de man met wie Justin Bieber vorige week op de vuist ging, vertelt in de Daily Mail voor het eerst over de gevolgen van het akkefietje.

Allereerst wil Richmond wat rechtzetten: “Ik ben maar 1.82 meter, misschien 1.83 als ik heel erg rechtop ga staan. Maar zeker niet de 1.95 meter waar iedereen over schrijft.” Dat maakt hem nog maar 8 cm langer dan Bieber, in plaats van 20 cm. De 37-jarige kan er wel om lachen, maar dat is dan ook wel het enige.

Verder heeft het voorval hem namelijk alleen maar problemen opgeleverd: zo verloor hij zijn baan omdat zijn baas geen zin had in de publiciteit. “Ik weet niet wat ik moet doen. Ik begon er niet mee, maar Justin heeft zijn werk nog. Hij kan zijn familie voeden, ik niet meer.”

Maar daar bleef het niet bij. Richmond kreeg ook de Beliebers over zich heen: hij werd getreiterd en zelfs met de dood bedreigd. Het deactiveren van zijn social media mocht niet baten, de boze fans belden hem op en achtervolgden hem naar zijn huis in Cleveland.  

En dat terwijl Richmond naar eigen zeggen niets verkeerd deed. Hij zou Justin om een handtekening hebben gevraagd voor een vrouw met wie hij was. Justin weigerde, zei ‘Rot op’ en haalde volgens Richmond uit met een rechtse hoek. “Ik werd niet geraakt, ik ben redelijk goed in klappen ontwijken”, verklaart de man. Maar Richmond liet het niet over zijn kant gaan en wist Bieber binnen enkele seconden te vloeren.

“Nu zou ik willen dat ik gewoon was doorgelopen. Dan was dit alles niet gebeurd.”