Nieuws/Entertainment
403180
Entertainment

Taylor Swift maakte het uit via de telefoon

Taylor Swift nam het haar ex Joe Jonas zeer kwalijk dat hij haar destijds via de telefoon had gedumpt. Maar de zangeres blijkt precies hetzelfde te hebben gedaan met Calvin Harris.

Volgens bronnen aan TMZ zou Taylor Swift zou Calvin Harris vlak na zijn auto-ongeluk eind mei via de telefoon hebben gedumpt. De 26-jarige popster had naar eigen zeggen ruimte nodig. Het gerucht gaat dat de twee sinds dat moment geen contact meer met elkaar hadden.

Het is vreemd dat Swift niet gekozen heeft om persoonlijk een punt achter haar relatie met Harris te zetten. Toen het uit ging met haar ex Joe Jonas reageerde de popster namelijk woest omdat hij haar via de telefoon had gedumpt.

Nieuwe liefde

De twee gingen begin juni na een relatie van vijftien maanden uit elkaar. De reden van hun breuk zou volgens eerdere berichten zijn geweest omdat ze een ander idee van de toekomst hadden. Zo wilde de zangeres kinderen en trouwen en dat paste niet in de plannen van de Schotse dj. Maar Swift werd twee weken na de breuk zoenend in de armen van acteur Tom Hiddleston gespot.

Calvin twitterde nog dat er sprake was van 'veel liefde en respect', maar toen de foto's van een zoenende Taylor en Tom opdoken verwijderde hij de tweet meteen. Ook verwijderde hij alle foto's van de zangeres van zijn Instagram-account.