Nieuws/Entertainment
403183
Entertainment

Huwelijk Ozzy en Sharon Osbourne overleeft slippertje

Ozzy en Sharon Osbourne blijven bij elkaar. Dit heeft dochter Kelly gezegd voor de camera van het programma The Insider op Entertainment Tonight.

Kelly zegt dat de familieband te sterk is en niet kan breken door een slippertje van haar vader.

Kort voor Vaderdag zegt Kelly dat zij een goede relatie heeft met haar vader. ''Dat zal echt nooit anders zijn'', vertelt ze op de rode loper van de benefietveiling Babes for Boobs. ''Ik blijf wel van mening dat wat hij heeft gedaan erg stom was. Maar dat is iets tussen hem en mij. Ik ben een papa's meisje. Ik hou van mijn vader."

In mei werd bekend dat rocker Ozzy Osbourne en zijn vrouw Sharon na 34 jaar uit elkaar zouden gaan. De Black Sabbath-rocker zou haar bedrogen hebben met zijn haarstyliste Michelle Pugh. "Ik ben 63 jaar oud, ik kan op deze manier niet leven", reageerde Sharon in haar eigen talkshow The Talk. Kelly zette daarna nog het mobiele telefoonnummer van haar vaders minnares op Twitter, waarbij ze mensen opriep het nummer te bellen als ze behoefte hebben aan een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen.

Afgelopen week verscheen het jurylid van X Factor samen met haar man in het openbaar. In Los Angeles kondigden ze een persconferentie aan dat de heavy metalfestivals Ozzfest en Slipknot's Knotfest worden samengevoegd.